Intresseanmälan

Fyll i uppgifterna nedan för att göra en intresseanmälan om en lägenhet.

Felanmälan

Fyll i uppgifterna nedan så återkommer vi snarast möjligt.

Våra områden

Gimmel äger cirka 1 800 hyreslägenheter samt butiker, kontor och gruppboende på tre orter; Bollnäs, Söderhamn och Sundsvall.

BOLLNÄS

Bra kommunikationer, närhet till storstadsregioner och kreativa entreprenörer gör att Bollnäs sjuder av liv och framåtanda. Inflyttningen och befolkningen ökar. Fin natur såväl sommar som vinter, ett rikt föreningsliv och massor av kultur gör Bollnäs attraktivt. Idag finns drygt 3 000 företag och nyetableringarna fortsätter att öka med drygt 100 företag per år.

Flest arbetstillfällen finns inom vård, omsorg, handel, kommunikation och industri i olika former. Jordbruk och skog men även de kreativa kulturella näringarna har stor betydelse.

Centrala Bollnäs

Gimmel Fastigheter äger bostadsfastigheter i centrala Bollnäs. På Ringvägen finns tvåvåningshus med centrum och utomhusbad i närheten. Gimmel har också charmiga lägenheter mitt på affärsgatan Trädgårdsgatan/Odengatan.

Bergsveden / Backsveden

Bergsveden och Backsveden är ett trevligt radhusområde med skola, dagis och matvarubutik i närheten. Fina promenadstråk.

Kilberg

I Kilberg finns mindre tvåvåningshus med skola, dagis, livsmedel och promenadstråk inom räckhåll.

Granbergshöjden

Granbergshöjden är byggt 1973 och består av 280 lägenheter, huvudsakligen 1:or och 2:or. Nära till skola och dagis, liksom till matbutik. Fina skidspår och promenadstråk i närheten. Utemiljön kommer att ytterligare förbättras framöver.

Åsmyravägen

Fastigheten på Åsmyravägen ligger i närheten av skola och skogsområde med fina promenadstråk.


SUNDSVALL

Hela Sundsvalls kommun har cirka 98 000 invånare varav cirka 51 00 bor i centralorten Sundsvall. Näringslivet har historiskt dominerats av skogsindustrin och SCA Graphics Sundsvall AB, vilken fortfarande är den största privata arbetsgivaren i kommunen med ungefär lika många anställda som landstinget, runt 3 000 personer. Endast kommunen själv är större med cirka 8 000 anställda. Flera statliga myndigheter har förlagt huvudkontorsenheter med it-utveckling och drift till Sundsvall, till exempel Statens pensionsverk, Försäkringskassan IT, Bolagsverket och Centrala Studiestödsnämnden. Staden har flera tunga industrier.

Sundsbruk

Gimmel har fastigheter i Ljustadalen och Sundsbruk, cirka 9 kilometer norr om centrala Sundsvall i närheten av Birsta handelsområde Fastigheterna utgörs av trevåningshus med 380 lägenheter och låghus med 90 lägenheter.

Söndagsvägen

Söndagsvägen är beläget i Ljustadalens Centrum ca 1,5 km från Birsta City. Här finns skola, åk 1-6, dagis, bibliotek, vårdcentral, fritidsgård, elljusspår samt närhet till naturen.

Hammarvägen

Hammarvägen är beläget ca 1 km från Birsta City. Här finns skola, åk 1-6, dagis, närhet till naturen.

Allégården

Allégården, fastigheten som är byggd 1993 är belägen på Skolhusallén i centrala Sundsvall och utgörs av cirka 100 lägenheter. Samtliga lägenheter har kök och inglasad balkong. Fastigheten hyrs av Sundsvalls Kommun som äldreboende.

Skönvik

150 bostadsfastigheter finns i Skönvik. Totalt uppgår beståndet till 17 byggnader, varav tre byggnader är uppförda under 1988-91. Beläget ca 3 km från Birsta City. Här får man en riktig ”Bullerby-känsla” med närhet till naturen.


SÖDERHAMN

Söderhamn är en kustkommun i Hälsingland med cirka 25 000 invånare. Här finns ett rikt kulturliv med olika evenemang året runt.  Söderhamn nås via E4 eller med snabbtåget SJ 3000. Här finns Norrlands djupaste isfria hamn, Orrskär och mellan åren 1945 och 1998 fanns en flygflottilj förlagd till Söderhamn.

Oxtorgsgatan/Kvarngatan

Oxtorgsgatan/Kvarngatan är ett trevligt område med några minuters promenad till centrum och till buss- och tågstation. Ljusa och fina lägenheter med bra planlösning. Fina innegårdar.

Gamla Stugsundsvägen

Gamla Stugsundsvägen, kv Brunnsbacken, Broberg är ett barnvänligt radhusområde. Nära till grönområden, promenadstråk och badplats. Närhet till skola och dagis.

Stugsundsvägen

Stugsundsvägen, kvarteret Fålnäs är ett litet charmigt radhusområde. Nära till grönområden, promenadstråk och badplats.